PENAT BERHARAP, TAPI MASIH TAK SLIM LAGI!

Dan anda takut, kalau berat tak turun-turun lagi, penyakit kronik mula menghinggap!

Perkenalkan Coaching Kurus yang menggunakan Teknik Formula 613 yang akan membantu anda yang tiada masa bersenam dan akan nampak kesan kurus seawal 7 hari!

KENALI COACH ANDA!

Coach Shah AK, atau nama sebenar Shaharuddin Abdul Karim merupakan seorang yang passsionate tentang fitness. Walaupun seorang yang berkelulusan ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan telekomunikasi, minatnya di dalam fitness membara—bara sehingga beliau menubuhkan Bartech Fitness pada tahun hujung tahun 2019


Sejak penubuhan Bartech Fitness pada Nov 2019, seramai hampir 3,000 lebih student yang telah berjaya di bantu sehingga ke hari ini. Mereka rasa terkejut sebab dah macam-macam cara mereka gunakan sebelum ni tapi tak pernah dapat mengalami cara kurus yang begitu efektif walaupun TANPA PRODUK dan KURANG MASA UNTUK BERSENAM.


Dan cara yang sama anda akan kuasai supaya anda TIDAK LAGI STRESS dalam proses berdiet!

APA BENEFIT PROGRAM INI?

Menjimatkan

Sebuah program yang menjimatkan tanpa mewajibkan pembelian supplement atau produk

Meyakinkan

Lebih 2,000 student yang berjaya mengubah hidup mereka dan saiz pakaian mereka dengan cara ini!

Supportive

Berada dalam support group seumur hidup, selagi nyawak di kandung badan.

ANTARA YANG TELAH BERJAYA DENGAN PROGRAM BIMBINGAN INI

  • positive review  Following his advice to get to my goal to look fit

    Zuraimi Ismail Avatar Zuraimi Ismail
    24/04/2020
  • positive review  Join dah follow plan meal yang Shah AK sediakan. Dua minggu saya ikut berjaya turun kan 3kg. Badan saya rasa selesa dalam pergerakkan.

    Raiha Ab Rahman Avatar Raiha Ab Rahman
    07/02/2021
  • positive review  Terimakasih coach shah yg byk membantu dlm program titanium( 7 hari boleh kurus).Dulu berat sy 176kg,selepas mengikuti program ini,dalam masa 6 hari shj ,sy boleh turun berat badan sy sebanyak4.2kg.Memang sy tak sangka yg meal plan yg coach beri,memang berkesan.Badan sy pun dah jd ringan.Terimakasih coach shah

    Sadlan Jusoh Avatar Sadlan Jusoh
    05/01/2021
  • positive review  alhamldh,dgn ikuti program shah ak ni.yg d gelarkn pakar bomoh kurus..sy br 10hr join bert dh trun 2.1kg dgn diet santai2..salah 1 diet tidak memaksa diri utk berlapar.malh sentiasa kenyg..semoga ilmu yg d sampaikn oleh coach shah ak dpt d jadikn panduan wlpn d mn sj sy berada..org yg kata diet itu membosankn bg org2 yg xde ilmu sebenarnya..

    Suara Mesteri Avatar Suara Mesteri
    12/07/2020
  • positive review  Ia,setiap penerangan yang diberikan sangat bagus dan ilmu yang bermanfaat dalam menurunkan berat badan

    Nor Ezah Avatar Nor Ezah
    29/03/2021
  • positive review  alhmdllh sya bersyukur kpd Allah dn trima ksh pd cheta krn mmprknlkn produk ini kpd sya.program diet yg sgt mdh diikuti dan sgt2 mmbntu..sjk join program ini sya lbh sht dan brtenaga..pd mlanya sya hnya join pkej supreme tp apabila sya rsekn dri sya lbh brtenaga sya up grade ke pkej tinanum utk dptkn kptsan yg lbh baik buat dri sya.Alhmdllh slama 19 hri sya brsama coach kesihatan sya beransur plh ..bacaan tkanan drh sya jga kmbli normal dan skt tumit yg sya alami sjk kblkngan ini sudah beransur dan tdk lg mngganggu sya utk sya trs berdiri dgn lbh lama..wlpun progres pnurunan brt sya agk lmbt tp alhmdllah sya lbh sht dan bertenaga...suami sya pun prasan dgn prubahan dri sya...ini mmbuatkn sya lbh brsrmangat utk trs mngktkn kesihatan sya...trima ksh yg xtrhngga pd coach dan cheta yg bnyk mmbntu sya dlm mnyelesaikn mslh kshtan yg sya alami..

    Shima Hashimah Avatar Shima Hashimah
    08/06/2020
  • positive review  Tiada kejayaan tanpa usaha. Penerangan lengkap penuh bergaya. Dapat di ikut setiap masa. Semoga kurus sentiasa...

    Athira Annas Avatar Athira Annas
    30/03/2021
  • positive review  Sy syorkan tentang Shah AK ne terutama pd yg nak turunkan berat badan.. Macam pengalaman sy bersama coach Shah AK, byk cara dan pengetahuan yg sy dpt dri segi pemakanan, penjagaan hormon, kesihatan dan bimbingan yg coach berikan dri mingu ke minggu.. Sblm ne byk diet yg sy ikut semuanya ke laut.. Tp mengikut cara coach Shah AK senang sy nak capat berat bdn yg sy inginkan.. Dan yg buat sy happy sgt, semua mkn yg sblm ne sy tolak utk diet sy boleh mkn balik dan berat bdn sy tetap turun... Terima kasih Coach Shah AK😊😊

    Siti Mardiana Ana Avatar Siti Mardiana Ana
    17/10/2020
  • positive review  Boleh membantu memberi ilmu yang betol untuk penurunan berat badan

    Nurul Asmida Avatar Nurul Asmida
    29/03/2021
  • positive review  Terima kasih coach yg sgt bgus..sgt prihatin sntiasa follow up prkmbangan trkini..meal plan di beri sgt bkesan brsama superfood yg awesome..smngu sy dpt mnurunkan brt bdn 4kg..woww sgt truja & akan teruskan penurunan brt ini..just trust the process..❤️

    Aida Shah Avatar Aida Shah
    10/02/2021

APA YANG ANDA AKAN DAPAT?

MEAL PLAN – Sebuah template susunan jadual pemakanan berdasarkan MAKANAN KEGEMARAN anda

Akses 30 hari dalam eLearning sistem : mengandungi video rahsia kurus termasuk cara CIPTA MEAL PLAN sendiri dan SENAMAN EFEKTIF

Sebuah coaching mingguan untuk bantu anda KEKAL ON TRACK supaya anda BERJAYA CAPAI target berat badan dan bentuk badan idaman anda tahun ini!

Rakaman Weekly Group Coaching yang lepas-lepas supaya anda dapat menguasai Formula 613 dan jadikan progress kurus anda satu usaha TANPA STRESS dan BERSAHAJA!

Sebuah sistem yang dapat trigger WINNING ATTITUDE untuk kekal KONSISTEN ketika berdiet

Lifetime group support – supaya anda dapat maintainkan momentum kurus anda walaupun setelah habis program

Personal Coaching – yang bakal bantu anda REMPITKAN lagi progress kurus anda berdasarkan isu atau cabaran yang anda sedang hadapi dengan cara yang lebih personalised.

Bimbingan selama 30 hari ini hanya RM599 SAHAJA

"Errr tapi kalua takde hasil macam mana...?"

JAMINAN YURAN DI KEMBALIKAN

Ye. Kalau dah ikut program bersama Coach Shah tapi tak nampak kesan seawal 14 hari, YURAN KORANG AKAN DI KEMBALIKAN.

TANPA BANYAK SOAL. TANPA BANYAK SONGEH. Coach Shah akan minta no akaun, dan terus transfer 100% yuran anda!

BEBAS RISIKO UNTUK KORANG

TAPI JAP....!

Sekiranya pendaftaran di buat melalui website ni, anda akan dapat rebet lagi RM100!!

TEMPOH MASA TERHAD TAU

AMARAN!

Offer ini akan di tutup bila-bila masa je. Masa tu harga akan naik.

Tekan butang Whatsapp kami sekiranya ada sebarang pertanyaan 👉