PENAT BERHARAP, TAPI MASIH TAK SLIM LAGI!

Dan anda takut, kalau berat tak turun-turun lagi, penyakit kronik mula menghinggap!

Perkenalkan Coaching Kurus yang menggunakan Teknik Formula 613 yang akan membantu anda yang tiada masa bersenam dan akan nampak kesan kurus seawal 7 hari!

KENALI COACH ANDA!

Coach Shah AK, atau nama sebenar Shaharuddin Abdul Karim merupakan seorang yang passsionate tentang fitness. Walaupun seorang yang berkelulusan ijazah sarjana muda dalam bidang kejuruteraan telekomunikasi, minatnya di dalam fitness membaraโ€”bara sehingga beliau menubuhkan Bartech Fitness pada tahun hujung tahun 2019


Sejak penubuhan Bartech Fitness pada Nov 2019, seramai hampir 3,000 lebih student yang telah berjaya di bantu sehingga ke hari ini. Mereka rasa terkejut sebab dah macam-macam cara mereka gunakan sebelum ni tapi tak pernah dapat mengalami cara kurus yang begitu efektif walaupun TANPA PRODUK dan KURANG MASA UNTUK BERSENAM.


Dan cara yang sama anda akan kuasai supaya anda TIDAK LAGI STRESS dalam proses berdiet!

APA BENEFIT PROGRAM INI?

Menjimatkan

Sebuah program yang menjimatkan tanpa mewajibkan pembelian supplement atau produk

Meyakinkan

Lebih 2,000 student yang berjaya mengubah hidup mereka dan saiz pakaian mereka dengan cara ini!

Supportive

Berada dalam support group seumur hidup, selagi nyawak di kandung badan.

ANTARA YANG TELAH BERJAYA DENGAN PROGRAM BIMBINGAN INI

  • positive review  Alhamdulillah dipertemukan dengan program cara kuruskan badan yg ohsemm..seminggu dapat turun 3kg badan rasa lebih cergas dan bertenaga...sekarang masih teruskan untuk mencapai berat ideal ...dengan tunjuk ajar coach yg santai2...x lokek ilmu...terimakasih coach...terimakasih jgk kepada asmah yg ajak saya join program ini...

    Siti Jamiah Sadiran Avatar Siti Jamiah Sadiran
    04/07/2020
  • positive review  Sesi coaching yang jelas dan mudah difahami. Coach sentiasa memantau progress student dan memberikan pendapat/cadangan melalui perbincangan secara one to one dengan student.. ๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป

    Siti Norfarihah Md Noor Avatar Siti Norfarihah Md Noor
    06/08/2020
  • positive review  Coach Shah adalah seorang coach diet pemakanan yang bagus, dan mengambil berat kliennya. Diet yang mudah tapi efektif.

    Hajar Hassan Avatar Hajar Hassan
    29/05/2020
  • positive review  Coach yang sangat berpengalaman, tidak kedekut ilmu, sentiasa sharing dan memberi tunjuk ajar kpd sy bagaimana untuk diet yang betul. Dari segi meal plan memang sangat mudah dan senang dan yang paling seronok dapat join dalam group Black Magic Mentoring untuk menimba ilmu dr Coach Shah๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š

    Azimah Jumangin Avatar Azimah Jumangin
    10/11/2020
  • positive review  A very engaging coach. Stay healthy.

    Mohd Zahari Zac Jamian Avatar Mohd Zahari Zac Jamian
    31/05/2020
  • positive review  Program diet yg bagus d senang diikuti, coach yg tk pernah jemu curahkn ilmu nk kurus pd pelajar2nya.. Sbg seorang pelajar sy senang dgn coach shah ak..

    Angah Liza Avatar Angah Liza
    25/03/2020
  • positive review  seorg coach yg banyak membantu dlm menurunkan berat badan cara sihat tanpa menggunkan produk dan bebas makan makanan kegemaran mengikut pengambilan kalori untuk diri sendiri tanpa berlapar. insha Allah saya akan share kpd kawan2 apabila mereka dapat melihat perubahan pada saya yg terbukti berkesan. insha Allah

    Nies Abdullah Avatar Nies Abdullah
    12/06/2021
  • positive review  Alhamdulillah Dan syukur pada Allah kerana ditemukan dgn program kurus secara sihat bersama Coach Shah Ak.. Semoga saya Istikomah dalam usaha utk turun kan berat badan. Program yg Sgt bagus. Baru 1minggu join dah turun dekat 4kg..Alhamdulillah.

    Putri Alya Avatar Putri Alya
    05/07/2020
  • positive review  alhmdulillah.. so far follow this program byk ilmu Bru yg dpt dpelajari. rupanya mudah saja nk kurus. tk pyh susah2 diet tak mkn .dgn trademark dorang "anda buat anda dapat." terbaik๐Ÿ‘

    Nurul Syahadah Avatar Nurul Syahadah
    30/07/2020
  • positive review  Mealplan yg disarankan senang diikuti dan praktikal serta boleh divariasikan mengikut apa yg kita suka makan. Coach menitikberatkan exercise dan aktiviti fizikal yg betul, berkesan dan dpt meningkatkan metabolisma which is very important utk turunkan berat badan dgn senang. Pendedahan ttg Formula 613 sgt ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘ di mana ia menjurus kpd penurunan berat badan secara saintifik, konsisten dan bertahan lama. Penerangan coach yg bersahaja, humor dan menarik boleh membuatkan saya mahu kekal positif dan bermotivasi utk mencapai matlamat saya utk menurunkan berat badan. Dan yg paling menarik ialah diet yg coach ajar iaitu nak kurus cepat sihat tanpa PRODUK dan sesuai serta mampu dilakukan oleh semua orang pd semua peringkat umur .

    Rozita Zie Avatar Rozita Zie
    24/02/2021

APA YANG ANDA AKAN DAPAT?

MEAL PLAN – Sebuah template susunan jadual pemakanan berdasarkan MAKANAN KEGEMARAN anda

Akses 30 hari dalam eLearning sistem : mengandungi video rahsia kurus termasuk cara CIPTA MEAL PLAN sendiri dan SENAMAN EFEKTIF

Sebuah coaching mingguan untuk bantu anda KEKAL ON TRACK supaya anda BERJAYA CAPAI target berat badan dan bentuk badan idaman anda tahun ini!

Rakaman Weekly Group Coaching yang lepas-lepas supaya anda dapat menguasai Formula 613 dan jadikan progress kurus anda satu usaha TANPA STRESS dan BERSAHAJA!

Sebuah sistem yang dapat trigger WINNING ATTITUDE untuk kekal KONSISTEN ketika berdiet

Lifetime group support – supaya anda dapat maintainkan momentum kurus anda walaupun setelah habis program

Personal Coaching – yang bakal bantu anda REMPITKAN lagi progress kurus anda berdasarkan isu atau cabaran yang anda sedang hadapi dengan cara yang lebih personalised.

Bimbingan selama 30 hari ini hanya RM599 SAHAJA

"Errr tapi kalua takde hasil macam mana...?"

JAMINAN YURAN DI KEMBALIKAN

Ye. Kalau dah ikut program bersama Coach Shah tapi tak nampak kesan seawal 14 hari, YURAN KORANG AKAN DI KEMBALIKAN.

TANPA BANYAK SOAL. TANPA BANYAK SONGEH. Coach Shah akan minta no akaun, dan terus transfer 100% yuran anda!

BEBAS RISIKO UNTUK KORANG

TAPI JAP....!

Sekiranya pendaftaran di buat melalui website ni, anda akan dapat rebet lagi RM100!!

TEMPOH MASA TERHAD TAU

AMARAN!

Offer ini akan di tutup bila-bila masa je. Masa tu harga akan naik.

Tekan butang Whatsapp kami sekiranya ada sebarang pertanyaan ๐Ÿ‘‰