𝐒𝐀𝐘𝐀 𝐃𝐀𝐇 𝐁𝐀𝐍𝐘𝐀𝐊 𝐇𝐀𝐁𝐈𝐒𝐊𝐀𝐍 𝐃𝐔𝐈𝐓 𝐁𝐄𝐋𝐈 𝐏𝐑𝐎𝐃𝐔𝐊 𝐊𝐔𝐑𝐔𝐒! 𝐒𝐀𝐘𝐀 𝐌𝐀𝐂𝐀𝐌 𝐃𝐀𝐇 𝐒𝐄𝐑𝐈𝐊!

Paling sakit hati dan marah bila kita dah beli produk kurus dengan meletakkan harapan yang tinggi nak sangat kurus tapi sedihnya tak kurus-kurus!

 

Ramai yang mengalami masalah macam ni. Nak kurus tapi masih mengharapkan pada produk kurus!

 

Puan Julia, 38 yang bersemangat tinggi nak turunkan berat badan. Beliau menggunakan pelbagai produk kurus serta rajin berjoging kadang-kadang suka hiking di keranakan menginginkan berat badan yang diidamkan. Malangnya berat badan tak turun-turun! Marah! Kecewa! Sakit hati! Hampir-hampir putus asa!😣

Nak ditakdirkan pada suatu hari beliau sahut cabaran untuk mencuba pakej meal plan yang disediakan oleh Coach Shah! Alhamdulillah, asbab Puan Julia konsisten dan percaya beliau berjaya tukarkan saiz baju daripada XXL ke L dalam 2 minggu!

 

Bayangkan betapa seronoknya Puan Julia. Masih tak percaya beliau dapat turunkan berat badan dengan meal plan yang sangat-sangat mudah diikuti.

 

Sehingga ke hari ni beliau berjaya turunkan berat badan dari 82.4kg turun ke 69kg dan sekarang boleh pakai saiz XS! Disebabkan nawaitu untuk membantu lebih ramai orang untuk turunkan berat badan dengan cara yang sihat tanpa produk Pn Julia menjadi salah seorang konsultan Bartech Fitness!

Nak di bantu seperti Puan Jue Izatul?

Tekan butang di bawah sekarang